Happy Feeling Beurs

HET HART ROEPT

HET HART ROEPT

van Overleven naar Leven

 

De erfelijke belasting van voorouders en ouders, de nodige conditioneringen van opvoeders, gezinsleden, school, werk en partner hebben mij, mijn te leren levenslessen laten zien. Door er mee aan de gang te gaan, brokkelde de muur rond mijn hart af. De deelpersoonlijkheden in mij, zijn een éénheid geworden.

Als volwassene kwam ik tot het inzicht dat: trauma’s moeten met wortel en tak verwijderd worden! Het is aan mij, hoe ik met ervaringen de rest van mijn leven omga! Door uit de slachtofferrol te stappen, te doorleven, te doorvoelen en mij er niet meer mee te verbinden, heb ik mijzelf en het kind in mij geheeld! Tussen alles door heb ik genoten van gezin, bedrijf én de jaren dat ik als blije singel door het leven ga!

De belangrijkste les was: “tussen weten en doen zit een wereld van verschil!”

Plato schreef: “Zichzelf te overwinnen is de beste en de grootste van alle overwinningen!”

Als ervaringsdeskundige begeleid ik je tijdens jouw proces van: “Emotioneel Revalideren.” 

Na een rouw proces door verlies van een dierbare, scheiding, baan, of inlevering van gezondheid, vind er een onomkeerbare verandering IN je plaats, dat gepaard gaat met vele emoties. Weer je balans hervinden, waarin je samen met mij kunt delen, een luisterend oor vind, handreikingen en oefeningen aan gereikt krijgt.

Zo weer jezelf te ontmoeten in de Stilte van je Hart en van daaruit jezelf kunt Helen.