Happy Feeling Beurs

ClariceGemstoneJewelry

Ik ben Clarice, studente pedagogiek met daarnaast twee passies: spiritualiteit en sieraden maken van edelstenen. Ik wil graag mensen blij maken met unieke edelsteen sieraden. Een mooie combinatie van twee passies. Het doel voor mij is: mensen in contact brengen met de helende steen die zij nodig hebben voor een prijs die voor iedereen te betalen is. (Is dit niet het geval voor u dan valt daar zeker over te praten en kan er op basis van ruilhandel ook betaald worden.) Net als de mens is iedere edelsteen en sieraad die ik maak uniek. Geen één sieraad is hetzelfde. Alle edelstenen hebben een unieke, verschillende, helende werking. Of je nu zoekt naar een sieraad met liefde voor jezelf, of een sieraad die je bescherming biedt, zelfvertrouwen etc. Het kan allemaal bij ClariceGemstoneJewelry.

En het leuke is dat het sieraad er ook nog eens mooi uit ziet! Een sieraad speciaal voor jou! Dat is mijn mantra . En ik wil datzelfde vertrouwen in u losmaken. Neem zeker eens een kijkje op mijn website. Lieve groet! Clarice