Happy Feeling Beurs

It’s a Joke

It’s a Joke is ontstaan uit de passie voor mineralen, edelstenen en de schoonheid die ze ons laten zien.

Ieder mineraal en edelsteen vertelt zijn verhaal over het ontstaan van onze wereld. Fascinerende vormen die de natuur voor ons heeft laten ontstaan en vaak vele miljoenen jaren voor ons verborgen heeft gehouden.

Hiernaast is uiting gegeven aan de creativiteit van het sieraden maken. De combinatie van sieraden met mineralen en of edelstenen mag werkelijk uniek genoemd worden. Geen sieraad, mineraal of edelsteen zijn hetzelfde. Creativiteit en schoonheid van de natuur in een exclusief exemplaar speciaal voor u vervaardigd.

Waarom speciaal voor u? Ieder sieraad, edelsteen of mineraal past bij een persoon. Zijn uniekheid, aantrekkingskracht en uitstraling zijn de motivatie om het aan te schaffen. Kijkt u naar het assortiment, het mineraal wat uw aandacht trekt is speciaal bedoelt voor U.

Ons streven is u te laten genieten van deze unieke creaties.